Vi skräddarsyr ert företagsboende.

Hyr fullt utrustade och möblerade lägenheter, hus och tillfälliga bostäder till ert företag.

Skräddarsytt efter dina behov

Vi kan skräddarsy boendelösningar helt efter dina behov, förutsättningar och budget. Alla projekt är unika men vi strävar alltid efter hög kvalitet och standard för alla våra boenden. Hör av dig så berättar vi mer!

Bostäder i Sverige och världen

Vi har ett brett nätverk och hjälper er att hitta boende i hela Sverige och världen – även om det är på en plats som är ny för oss. Några av orterna vi arbetar mest i är Gävle, Umeå och Skellefteå. Vi erbjuder service 365 dagar om året och en personlig kontaktperson.

Trygg och flexibel partner

Oavsett önskemål om geografisk plats, storlek eller budget ser vi till att hitta ett företagsboende som passar alla dina behov. Vi är gärna med tidigt i projektet för att underlätta och spara er tid.

Om Swedacco

Swedacco fungerar som en länk mellan fastighetsbolag och utländska företag som har kontrakterade jobbuppdrag i Sverige. Med vår erfarenhet av hyresgäster från vindkraft, bygg- och entreprenadbranschen vet vi hur många faktorer det är som spelar in för att ert projekt ska bli riktigt lyckat. En viktig del är att er personal har ett trivsamt och välskött boende.

Vi arbetar utan mellanhänder vilket gör att vi kan kvalitetssäkra allt arbete och därmed nå vårt mål – att höja kvaliteten i branschen. Därför är Swedacco rätt aktör att hjälpa er med företagsboende.