Om oss.

Vi är den trygga länken mellan fastighetsbolag och utländska företag med jobbuppdrag i Sverige. Vår vision är att höja kvaliteten och standarden i branschen.

 • 250+

  Boendealternativ

 • 10+

  Städer

 • 35+

  Fastighetsägare

Det här är Swedacco

Vi grundades 2019 av Jessica Sandgren med en stark tro på att branschen för fastighetsuthyrning måste förändras. Hon insåg tidigt att det fanns ett växande behov av en boendeservice som kunde höja kvaliteten och standarden, utan att tappa det personliga och varma bemötandet.

Vi vet hur viktigt det är att ha en plats att kalla hem och kraften den tillför vårt välbefinnande. Ett hem ger oss stabilitet och trygghet. Det är en fristad vi återvänder till för vila och återhämtning, en plats där vi umgås med vänner och skapar nya minnen. Därför lägger vi alltid stort fokus på varje detalj i alla våra hem och gör gärna det lilla extra för våra hyresgäster. Det kanske låter oviktigt, men vi är säkra på att det är den här typen av yrkesstolthet som gör oss till en uppskattad partner.

Det är denna förändring vi vill skapa – en premiumupplevelse som inte bara handlar om att flytta anställda från punkt A till punkt B – utan att erbjuda kvalitetshem där människor trivs och kan nå sin fulla potential.

Close up of a living room

Vad vi värdesätter

För att hålla vår höga kvalitet ser vi till att alltid vara:

 • custom icon

  Flexibla – vi anpassar oss efter dina förutsättningar för att hitta rätt hyresgäster och hyresvärdar som passar dina önskemål.

 • avatar icon

  Personliga – vi är alltid tillgängliga och bara ett telefonsamtal bort. Oavsett om du vill ha restaurangtips eller hjälp med boendet.

 • eye icon

  Transparenta – vi är tydliga med allt från kostnad till förutsättningar så att du ska kunna känna dig trygg med vårt samarbete.