Möblerade lägenheter för anställda.

Hyr fullt utrustade och möblerade lägenheter, hus och tillfälliga bostäder över hela Sverige – Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av landet.

Känn er som hemma

Vi erbjuder möblerade bostäder för företag i allt från lägenheter till större fastigheter. Våra bostäder är modernt inredda och fullt utrustade med möbler, dekoration, porslin, handdukar och lakan. Vi utgår från den enskilda individen i allt från materialval på lakanen till möblemanget i rummet – allt för att bostaden ska kännas så mycket hemma som möjligt. Oavsett om ni söker boende för ett par veckor eller flera år, för en person eller för ett helt team, i norr eller söder, hittar vi en möblerad företagsbostad till en budget som passar er. Berätta vad ni behöver, så hjälper vi er!

Läs mer om vad som är bra att tänka på inför val av företagsbostad.

Allt är färdigt när ni flyttar in

Vi har höga krav på de boenden som vi hyr ut och de uppfyller de krav som ställs av svenska myndigheter gällande rumsstandard, boendeyta, brandsäkerhet och ventilation. Det här ingår när ni hyr bostäder av oss:

Ingår alltid

  • Fullt utrustat och möblerat
  • Sängkläder och handdukar
  • Wi-Fi
  • Driftkostnader som vatten, el och värme
  • Försäkringar
  • Städning vid utflytt
  • Kontaktperson 365 dagar om året

Inkluderat beroende på bostad

  • Parkeringsplats

Tillval

  • Veckostädning

Om Swedacco

Swedacco fungerar som en länk mellan fastighetsbolag och utländska företag som har kontrakterade jobbuppdrag i Sverige. Med vår erfarenhet av hyresgäster från vindkraft, bygg- och entreprenadbranschen vet vi hur många faktorer det är som spelar in för att ert projekt ska bli riktigt lyckat. En viktig del är att er personal har ett trivsamt och välskött boende.

Vi arbetar utan mellanhänder vilket gör att vi kan kvalitetssäkra allt arbete och därmed nå vårt mål – att höja kvaliteten i branschen.

Det bästa för era anställda

Många av våra hyresgäster är företag vars anställda flyttar till Sverige under en bestämd period, för att arbeta på specifika projekt. Det kan vara utmanande att flytta till ett nytt land, och därför är det viktigt att personalen får möjlighet att återhämta sig någonstans. Enligt oss bör den platsen vara bostaden, vilket betyder att den måste vara välskött och trygg. Först då känns boendet som ett hem på riktigt – och vårt mål är att ni ska känna er som hemma hos oss.

Vi gör det lilla extra för att skapa trivsel, som att tipsa om restauranger, ställa dit krukväxter och självklart svara på frågor om den nya orten eller boendet. På Swedacco står vi alltid för kvalitet. När ni väljer oss, väljer ni det bästa för era anställda.

Kontakt

Vill du veta mer om våra lägenheter eller har du en fastighet att hyra ut? Vad det än är så är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort.

Jag accepterar

integritetspolicyn